Automatiske E-mails konvertere 200 % bedre


I følge en undersøgelse fra Eloqua leverer automatiske e-mails 200 % bedre konverteringsrater sammenlignet med andre e-mails.

Automatiske-email-200-proce

Hvad er ”Automatiske E-mails?
Automatiske e-mails er baseret på forskellige regler opsat i jeres Microsoft Dynamics CRM. Regler der aktiveres ud fra den handling som modtageren udfører. Hvis de klikker på A, så gør dette, hvis de klikker på B, så gør dette.

Hvorfor opnår automatiske e-mails 200 % bedre konvertering?

Der er især 3 årsager til hvorfor.

 1. Timing
  Den rette timing betyder alt. I får sendt de rigtige informationer mens modtageren er interesseret i et bestemt område og igang med en bestemt handling. Når de udfylder deres informationer i en form på hjemmesiden, for at tilmelde sig en event, får de med det samme en bekræftelse og mulighed for at gemme det i deres kalender.
  Når et Lead er blevet oprettet i CRM igangsættes automatisk et velkomst program der sender vedkommende en række af fastlagte informationer – programmet har flere forgreninger alt efter hvilke handlinger det nye Lead tager.
  Timing er lig med Relevans
 2. Indhold er mere relevant.
  Med automatiske e-mails ved du præcist hvilket indhold du skal levere, da du ved hvilke informationer der aktivere handlingen.
  Du bliver i stand til at levere netop den information der matcher køberens behov. Har de eksempelvis downloadet en bestemt produktark, kan du næste dag sende yderlige detaljerede oplysninger relateret til produktet.
 3. Færre e-mails men du rammer de rigtige.
  Automatiske e-mails sendes oftes enkeltvis når bestemte hændelser aktiveres. I stedet for at udsende e-mails til én stor liste, hvor flere ikke er interesseret eller blot ikke interesseret netop nu, kommunikerer du kun med modtagere som har vist interesse.
  I ender med at sende færre e-mails, men dem i sender er tilgengæld til folk der er aktive og det giver en langt højere konvertering.

Så gennemgå jeres e-mail udsendelser, kontakt til kunder og leads og få klarlagt hvor mange af dem der allerede nu med fordel kan opsættes automatisk og se om ikke også jeres konverteringer stiger.

Hvis i vil se flere af deres resultater, er der 19 andre grafiske informationer i kan downloade her: (Eksternt link) 20 MUST-SEE CHARTS FOR MODERN MARKETERS


Leave a reply

For a Fact ‡ Telefon 2972 6117 ‡ Mail: Flemming@forafact.dk
/** * CLICKDIMENSIONS TRACKING **/
/** * HUBSPOT TRACKING **/