Broadlook

Dette indlæg falder en smule udenfor kategorien “Marketing Automation” og de områder jeg normalt skriver om her.
Dog har Broadlook nogle funktioner der gør det ekstra spændende – især hvis jeres virksomhed begynder at arbejde med 1:1 relevant kommunikation.

Broadlook har 3 forskellige funktioner. De bliver alle gennemgået i denne korte video præsentation (16 min.) jeg fik ved en personlig gennemgang af deres system.

Contact Capture

Med Contact Capture kan i nemt oprette nye leads i jeres Dynamics CRM. Det er blot et spørgsmål at kopiere informationerne fra en hjemmeside (eller andet sted) og så indsætte dem i funktionen i CRM.

Contact Capture undersøger samtidig om der allerede eksistere en kontakt med de informationer du har indsat.

CRM Shield

CRM Shield er med til at sikre jeres data er ensartet. Det er en form for datavask.

Med CRM Shield oprettes forskellige regler omkring, hvordan data skal oprettes. Det er eksempelvis titler eller orddelinger virksomheden kan sikre altid står ensartet – uanset hvordan alle brugere i CRM opretter Leads eller opdatere kontakter.

Profiler

Dette er absolut den stærkeste funktion i Broadlook. “Profiler” kan ud fra ét lead søge efter andre kontakter i samme virksomhed og efterfølgende berige jeres CRM data.

Et eksempel kan være en medarbejder i en marketingsafdeling downloader et af jeres produktark. Han afgiver derved sin email adresse. “Profiler” vil herefter starte en søgning i deres (Broadlook) database. Ud fra email adressen kender de virksomheden og via forskellige filtre, finder de herefter andre vigtige kontaktpersoner i samme virksomhed.

Det kan være CEO, CMO, CFO der via en enkelt medarbejder bliver identificeret og efterfølgende kan oprettes i jeres CRM database.

Hvis jeres virksomhed bruger meget tid på at finde frem til de helt rigtige kontaktpersoner er “Profiler” fra Broadlook bestemt en mulighed i bør kigge nærmere på.

Mere info

Hvis i ønsker at vide mere om Broadlook er i velkommen til at kontakte For a Fact. Jeg kan enten formidle direkte kontakt til Broadlook eller give jer lidt nærmere detaljer omkring mulighederne.

2 Responses to Broadlook

Leave a reply

For a Fact ‡ Telefon 2972 6117 ‡ Mail: Flemming@forafact.dk
/** * CLICKDIMENSIONS TRACKING **/
/** * HUBSPOT TRACKING **/