Clickdimensions

Beskrivelse af ClickDimensions

ClickDimensions er et 100% Marketing Automation værktøj til jeres Microsoft Dynamics CRM.
Systemet indeholder alle nødvendige features for at opnå en ægte 360 graders dialog og indsigt i jeres kunders adfærd.

Se en dansk genemgang af ClickDimensions  her:

 

Vurdering – For a Fact

Clickdimensions er, som et at de få Marketing Automation add-ons til Microsoft Dynamics CRM, 100% integreret. Modsat andre integrationer arbejder I 100% inde fra jeres Microsoft CRM løsning med ClickDimensions.
De giver nogle fordele rent arbejdsmæssigt, at alt er samlet inde i jeres CRM løsning.

ClickDimensions indeholder alle de features et ægte marketing Automation værktøj skal, for at kunne levere en 360 graders indblik i jeres kunder og giver mulighed for en relevant 1:1 dialog med alle kunder og leads.
Email Marketing
Web tracking
Lead score
Nurture – kundeflow
SMS – tracking
Kampagne tracking
Form capture
Surveys
Landing sider
Social indsigt

ClickDimensions udgiver flere forskellige artikler og bøger omkring Marketing Automation – Microsoft CRM Implementation BlueprintMarketing ROI for Dynamics CRM og Microsoft CRM Marketing Idea eBook.
Så udover de udvikler et Marketing Automation tool giver de samtidig inspiration og viser hvordan de optimere deres forretning ved selv at bruge systemet.- Her er tale om en skomager, hvis børn har de nyeste sko og ikke som i ordsproget “skomagerens børn har altid hullede sko”
Der er mange lavthængende frugter jeres virksomhed kan opnå ved at starte med at implementere nogle af de ideer og råd de kommer med. Det giver en hurtigt og effektiv optimering af jeres Microsoft Dynamics CRM løsning.

Clickdimensions bruger Freemarker til blandt andet opbygning af Emails med Dynamisk indhold. Freemarker er et åben source kode. Det kræver lidt kendskab og kodeegenskaber at kunne opsætte dynamiske emails i ClickDimensions. Det trækker ned, da det er en af de vigtigste features i forhold til jeres måde at kommunikere med jeres kunder på.
For a Fact kan hjælpe jer med opbygning af emails med brug af Freemarker script, kontakt for yderlig info.

ClickDimensions har en integration til SMS funktion. Det er en integration mellem ClickDimensions og systemet Twilio. Det giver en ekstra dimensions til jeres Marketing Automation at kunne kommunikere via SMS – og få alt tracking gemt i jeres Microsoft Dynamics CRM løsning. I skal oprette et selvstændig abonnement hos Twilio for at kunne bruge det sammen med ClickDimensions. Det er billigt og der betales kun efter sendte SMS’er og ikke en fast licens pris!
Et minus er at Twilio endnu ikke har et samarbejde med en dansk teleudbyder. Dette betyder at afsender nummer optræder som et amerikansk nummer. Det kan skabe usikkerhed for modtageren.
For a Fact samarbejder med Twilio i arbejdet på at få opsat et samarbejde mellem Twilio og de danske udbydere som TDC, Telia, Telenor m.fl. Kontakt For a Fact for yderlig info omkring dette.

Licens struktur

ClickDimensions har en flad licens struktur, det betyder I ikke betaler for forskellige add-ons til licensen. Fra deres Standard niveau og op har I adgang til alle features ClickDimensions har udviklet. Nye features fra ClickDimensions tilføjes automatisk til jeres licens. Dette er et stort plus.
Der er inkluderet en email volume i selve licens prisen. Alt efter jeres behov kan ekstra volume tilkøbes.

Danske kunder

Hvorvidt der er andre danske kunder eller ej kan virke ligegyldigt. Det giver dog et indblik i deres engagement i forhold til det danske marked, samt muligheden for at opsøge erfaring og vidensdeling hos andre danske virksomheder.
ClickDimensions har godt fat i det danske marked og de oplyser at de pt. har ca. 25+ danske kunder.
For a Fact afholder erfa grupper for danske ClickDimensions kunder, for vidensdeling samt information om nye features og best practies – med fokus på at optimere jeres CRM løsning. Kontakt For a Fact for at deltage på disse erfa grupper.

Pris niveau

I ser hele deres licens og pris struktur her: ClickDimensions priser (ekstern link)
Kontakt For a Fact for råd og vejledning om hvilket niveau der er optimal for jeres virksomhed.

Opsummering

ClickDimensions virker! Har testet og brugt andre systemer med API integration, som ikke virker 100%
Indlæringskurven er kort og opsat på den rigtige måde er ClickDimensions er værdifuldt værktøj, som meget hurtigt giver en positiv ROI.
Ved større email volume er deres email priser dyrere end gennemsnittet på markedet – den dyrere email pris er dog hurtigt tjent ind alt efter hvilke features man skal have adgang til i andre systemet.
Med ClickDimensions er der tale om et ægte Marketing Automation tool der har en 360 grader dækning af jeres kunder.

Sammenligning

ClickDimensions & CoreMotives fra Silverpop minder meget om hinanden. Så tag et kig på den løsning hvis du fandt ClickDimensions interessant.

Hold dig opdateret om Marketing Automation

Email*

 

Marketing Automation systemer til Microsoft Dynamics CRM
Marketo
ClickDmensions
MarketingPilot - opkøbt af Microsoft
Silverpop - Coremotives
PowerMailChimp
For a Fact ‡ Telefon 2972 6117 ‡ Mail: Flemming@forafact.dk
/** * CLICKDIMENSIONS TRACKING **/
/** * HUBSPOT TRACKING **/