MarketingPilot – Video fra Microsoft

Introduktion til MarketingPilot.

Her er samlet nogle af de video indslag, som Microsoft selv har frigivet omkring MarketingPilot.

Hvis du vil læse mere i dybden om hvad MarketingPilot er og hvordan i kan bruge det i jeres virksomhed, kan du læse det her.
Dansk gennemgang af MarketingPilot

Se en kort videopræsentation fra Microsoft omkring MarketingPilot.

MarketingPilot + Microsoft Dynamics CRM.

Microsoft har i denne lille video givet deres bud på hvordan en virksomhed kan arbejde med MarketingPilot og hvordan det kan være med til at løfte værdien for virksomheden.

Ressource styring.

Det gælder om at udnytte virksomhedens ressourcer så optimal som muligt. Med kravet om relevant kommunikation er det vigtigt at alle deadlines overholdes. Det kræver et planlægningsværktøj.

Omkostning og budget styring.

Med MarketingPilot har marketingsafdelingen et hurtigt og enkelt overblik på de forskellige omkostninger på virksomhedens kampagner. Alle budgetter kan enkelt og let tilpasses fra en central enhed. De forskellige budgetter kan hurtig opdateres og deles med alle relevante afdelinger og brugere.

Kampagne styring.

MarketingPilot giver mulighed for enkelt og direkte fra Microsoft Dynamics CRM at opsætte nye kampagner, måle og overvåge resultater på tværs af alle kanaler – både online og via sociale medier.

Medie planlægning.

Uanset hvilke medier i traditionelt benytter jer af gælder det om at kunne styre planlægningen af disse sammen med det totale overblik på antal af kampagner og budgetter. MarketingPilot har et værktøj til at styre jeres medie planlægning, så i effektiv kan vælge de rigtige kanaler.

 

Hvis du vil læse mere om hvordan MarketingPilot kan hjælpe jeres virksomhed kan du med fordel læse “Ny hverdag for CMO med Microsoft Dynamics CRM

-og hvis du er i tvivl om det giver en bedre ROI kan du læse om hvordan Automatiske emails konvertere 200% bedre! Læs her.

One Response to MarketingPilot – Video fra Microsoft

Leave a reply

For a Fact ‡ Telefon 2972 6117 ‡ Mail: Flemming@forafact.dk
/** * CLICKDIMENSIONS TRACKING **/
/** * HUBSPOT TRACKING **/