Marketo

Beskrivelse af Marketo

Marketo er et Email Marketing værktøj som har udviklet sig til at være et bredere Marketing Automation værktøj. Udviklingen er sket sammenhængende med at markedet for email marketing har udviklet sig og har stillet større og større krav til mulighederne. Derfor har Marketo mange avanceret muligheder og en stor erfaring indenfor feltet.

Se kort video præsentation af Marketo her: Præsentation af Marketo (ekstern link)

Vurdering – For a Fact

Marketo er store! De har utroligt mange avanceret funktioner – muligvis flere end jeres virksomhed får bruge for? Ingen tvivl om at systemet er godt – men det kræver tid og ressourcer at komme i gang med.

Marketo er integreret både med Microsoft Dynamics CRM men også med SAP og Salesforce. Integrationen er via API og deres arbejdes selvstændigt i Marketo systemet, som så synkronisere data med jeres CRM løsning.
For en marketings afdeling tager det derfor tid at komme ordentlig i gang med at arbejde fokuseret med Marketing Automation.

Licens struktur

Marketos licens er en anelse kompliceret at læse. Marketo har tre forskellige typer af licens, som så er opdelt efter hvor mange Leads I bearbejder i systemet. + Der er et max antal brugere der har adgang – hvilket For a Fact ikke er begejstret for!
I kan læse mere om deres priser her:
Kontakt For a Fact hvis i ønsker en nærmere gennemgang af deres licens muligheder.

Danske Kunder

Marketo har så vidt vides ingen danske kunder.

Opsummering

Marketo er et stort Email Marketing værktøj, med marketing automation muligheder. Som flere andre spillere på markedet har de udviklet en integration til Microsoft Dynamics CRM – for også at kunne samarbejde med de kunde muligheder.
Vurderingen er at det er et godt system, men for de fleste Dynamics CRM kunder måske en anelse for stort og omfangsrigt.

Hold dig opdateret om Marketing Automation

Email*

 

Marketing Automation systemer til Microsoft Dynamics CRM
Marketo
ClickDmensions
MarketingPilot - opkøbt af Microsoft
Silverpop - Coremotives
PowerMailChimp
For a Fact ‡ Telefon 2972 6117 ‡ Mail: Flemming@forafact.dk
/** * CLICKDIMENSIONS TRACKING **/
/** * HUBSPOT TRACKING **/