Om FAF

Viden om kunder er vejen til øget indtjening

For a Fact leverer Strategi og Rådgivning til Microsoft Dynamics CRM – Baseret på Fakta!
For a Fact rådgiver omkring Marketing Solutions og hvordan virksomheder kan løfte værdien af deres Microsoft Dynamics CRM investering, på tværs af Salg og Marketing.
For a Fact hjælper med at analysere på jeres data, for at optimere kommunikationen med jeres kunder.

For a Fact arbejder med Fakta baseret viden, den slags der giver resultater på bundlinjen. – Det er virksomhedens egen data der rådgives omkring – deraf For a Fact  

Hjælper kunder med bedre 1:1

For a Fact er en utraditionel Microsoft Dynamics CRM partner. Jeg varetager og rådgiver omkring Marketing Solutions i Microsoft Dynamics CRM – Jeg tager udgangspunkt i Kommunikation og Marketing og har arbejdet med 1:1 kommunikation igennem mere end 5 år.
Min rådgivning og strategi workshop er baseret på viden fra undersøgelser, der er udarbejdet af eksperter rundt omkring i hele verden. Jeg analyserer flere forskellige rapporter, undersøgelser og systemer og omsætter det til brugbar viden i virksomheder der har valgt Microsoft Dynamics CRM som system.
Strategi og rådgivning tager udgangspunkt i de systemer der bedst understøtter arbejdet i Microsoft Dynamics CRM. Jeg har et samarbejde med de førende systemer der er integreret med Microsoft Dynamics CRM og er certificeret i de systemer jeg rådgiver omkring.

Uafhængig – Din sikkerhed

For a Fact er System uafhængig og Microsoft Dynamics CRM partner uafhængig.
For at sikre jeres virksomhed den rigtige rådgivning har For a Fact valgt at være system uafhængige. Det betyder vi ikke har økonomisk fordel i at fremhæve det ene system frem for det andet. Det rigtige system skal altid vælges ud fra jeres udgangspunkt og fremadrettet ønsker til at arbejde med Marketing Automation.

På samme måde er vi uafhængige af Microsoft Dynamics CRM partnere. For a Fact varetager ikke traditionel CRM konsulent bistand og rådgiver hellere ikke om opgraderinger eller udvikler på jeres eksisterende CRM løsning. Derfor kan vi samarbejde frit med alle de partnere der har et samarbejde med Microsoft CRM. Det er en sikkerhed for jer – dels at have en partner, som For a Fact til at være vagthund overfor jeres CRM partner, så jeres Marketing Automation løsning er den rigtige og fungere optimal. Ligeledes er det en fordel hvis virksomheden en dag vælger at skifte CRM partner – at For a Fact har et gennemgående kendskab til en central del af jeres kommunikations platform og kan sikre værdifuld viden viderbringes og bibeholdes.

Data data data

Mængden af data er stærkt stigende og virksomheder kan efterhånden samle data på stort set alle områder. De fleste har dog endnu tilgode at få samlet data ét centralt sted (Microsoft Dynamics CRM) og endnu flere har tilgode at begynde med at analysere og finde ud af hvordan de kan bruge den data.
Systemer i dag er en mængde af byggeklodser, som kan sammensættes på kryds og tværs der alle skaber data omkring virksomhedens kunder og deres adfærd.

Læs blandt andet hvordan i optimerer værdien af jeres Microsoft Dynamics CRM løsning

 Kontakt For a Fact

Hold dig opdateret om Marketing Automation

Email*

 

For a Fact ‡ Telefon 2972 6117 ‡ Mail: Flemming@forafact.dk
/** * CLICKDIMENSIONS TRACKING **/
/** * HUBSPOT TRACKING **/