PowerMailChimp

Beskrivelse af PowerMailchimp

Powermailchimp er udviklet af PowerObjects, som er Microsoft Partner i USA. De har opnået at blive kåret til årets Microsoft Dynamics CRM partner i både 2012 og 2013. PowerObjects har udviklet flere forskellige add-on løsninger til Microsoft CRM – hvor PowerMailChimp er en i rækken.

Vurdering – For a Fact

PowerMailChimp er ikke en 100% Marketing Automation løsning – lad os sætte det på plads fra starten. Dog er det en spændende løsning for de virksomheder der ønsker et stærkt værktøj der kan give et indblik i kommunikationen til deres kunder via 1:1 email eller nyhedsbreve.

PowerMailChimp integrerer Microsoft Dynamics CRM med det kendte email Marketing værktøj MailChimp. (MailChimp er et gratis værktøj til udsendelse af emails og nyhedsbreve. Det er gratis op til en bestemt email volume. Er ens volume for stor, kan der betales for at kunne udsende flere. – styres via MailChimp konto.)
I skal opsætte og designe alle emails i MailChimp. Alle kontakter, Leads og marketingslister m.m. opsættes i jeres Microsoft Dynamics CRM. De to ting forbindes via integrationen og data fra diverse udsendelser trackes og gemmes ned i CRM.
De fleste systemer virker på denne måde – at der skal arbejdes i to forskellige systemer.

PowerMailChimp giver overblik på generel statistik på udsendelser. Der kan tilføjes tracking med Google Analytics samt Twitter og Facebook og Ecommerce 360 løsninger.

PowerMailChimp er i sig selv blot en udvidelse af jeres Microsoft Dynamics CRM løsning til at kunne tracke jeres kommunikation til jeres kunder og leads.
Dog kan der tilkøbes forskellige andre add-ons som giver yderlige muligheder i CRM.
PowerSurvey – opsæt survey og få resultater gemt direkte i CRM.
PowerWebtraffic – mål hvem der besøger jeres hjemmeside.
PowerWebform – Opsæt forms der gemmer kontakt data direkte ned i CRM
PowerOneView – giver et samlet overblik på alle aktiviteter for den enkelte kontakt.
I kan læse mere om alle funktioner og ekstra features på deres hjemmeside.

MailChimp i sig selv er et udemærket Email Marketing værktøj. I deres nyeste udgave er deres email templates Responsive – hvilket vil sige at det er tilpasset om email læses på en computer skærm eller en smartphone. Dette kan være en yderst vigtig faktor i forhold til åbnings og konverteringsrater.
Hvis i vil vide mere om Responsive design i forhold til åbnings og konverteringsrater kan i kontakte For a Fact.

Licens struktur

Alle funktioner i PowerMailChimp er tilgængelige i ens licens. Der er ikke ekstra add-ons på selve PowerMailChimp, så alt indgår i licensen. Andre og yderlige features kan som nævnt tilkøbes.

Danske kunder

Hvorvidt der er andre danske kunder eller ej kan virke ligegyldigt. Det giver dog et indblik i deres engagement i forhold til det danske marked, samt muligheden for at opsøge erfaring og vidensdeling hos andre danske virksomheder.
PowerObjects, som har udviklet PowerMalChimp, oplyser at de pt. har ca. 10 danske kunder.

Pris niveau

PowerMailChimp er nok det billigste system på markedet med en integration til Microsoft Dynamics CRM.
Integrationen koster 2 USD pr. bruger pr. måned – et lille minus er dog at der er tale om alle typer af CRM bruger – uanset om de kun har Read adgang.
De andre features der er nævnt her koster typisk ml. 1-3 usd pr bruger pr. måned.
Dertil kommer evt. ekstra udgift til selve MailChimp – dog kun hvis i har en stor volume. Denne kan både gøres op pr. udsendelse om måneden og ialt. Der er forskellige løsninger at vælge i mellem – kontakt For a Fact for at få nærmere indsigt i mulighederne.

Opsummering

PowerMailChimp er et yderst velegnet system til de som gerne vil kommunikere billigt og effektivt til deres kontaktdatabase fra Microsoft CRM og have nem adgang til tracking historik. Det er ikke et system der giver en ægte 360 graders kunde indblik eller kommunikaiton – men PowerObjects har andre systemer der kan tilkobles – så vi nærmer os.
Det er et solidt værktøj der giver Microsoft Dynamics CRM brugere mulighed for at komme i gang med avanceret 1:1 kommunikation på et lavere plan – når I får mere erfaring eller yderlige behov, vil en anbefaling herfra være at skifte til et system som er mere i kategorien for marketing Automation.

Hold dig opdateret om Marketing Automation

Email*

 

Marketing Automation systemer til Microsoft Dynamics CRM
Marketo
ClickDmensions
MarketingPilot - opkøbt af Microsoft
Silverpop - Coremotives
PowerMailChimp
For a Fact ‡ Telefon 2972 6117 ‡ Mail: Flemming@forafact.dk
/** * CLICKDIMENSIONS TRACKING **/
/** * HUBSPOT TRACKING **/