Silverpop

Beskrivelse af Silverpop

Silverpop har en integration til Microsoft Dynamics CRM der hedder CoreMotives. (vi omtaler systemet som CoreMotives i resten af artiklen)
CoreMotives var en selvstændig virksomhed, som blev opkøbt at Silverpop tilbage i starten af 2012
Coremotives var en af de først 100% integreret Marketing Automaton løsninger til Microsoft Dynamics CRM. (Silverpop virker også stand alone som Email marketing tool, uden Dynamics CRM)

Vurdering – For a Fact

CoreMotives en et Marketing Automation værktøj der har en 100% integration med Microsoft Dynamics CRM. Alt arbejde forgår i Microsoft Dynamics CRM – både opsætning af emails, men også survey, forms og Social.

CoreMotives har alle de funktioner der forventes af et Marketing Automation værktøj. De kan danne et fuldt 360 graders indblik i jeres kunder og leads adfærd omkring jeres virksomhed og systemet kan hjælpe og guide jer til hvem der er de rigtige at kontakte med bestemte informationer på bestemte tidspunkter.
De har features til:
Email Marketing
Webtracking
Lead score
Nurture – kundeflow
Kampagne tracking
Form capture
Surveys
Landing sider
Social indsigt.

CoreMotives største udfordring er muligvis de ikke er så synlige på det danske marked. Det skal dog ikke gøre at de ikke kan anbefales herfra. De har et yderst solidt og gennemtestet værktøj.

De mangler nogle features, som burde være på plads allerede. SMS funktionen er udrullet i usa og de oplyser den kommer lige om lidt i europa. Dog er det i første omgang kun individuelle sms’er der kan sendes – bulk sms kommer første senere i 2013.

Licens struktur

CoreMotives har fire forskellige licens pakker, der er baseret på email volume. Priserne starter på deres Standard pakke på 550 usd pr. måned (med 40.000 emails pr. måned) og herfra op med Professionel, Enterprise og Enterprise+ som lander på 3000 usd per måned.
Det positive er at alle funktioner er tilgængelige, uanset hvilken løsning der er valgt. Det afgørende er således hvor mange emails der sendes årligt.
Kontakt For a Fact for at få mere at vide om volumen på de forskellige pakker.

Danske kunder

CoreMotives har endnu ikke rigtig vundet indpas på det danske marked og har ikke så mange kunder.
Dog har de én væsentlig kunde indenfor finans – en af de største banker, der arbejder i hele skandinavien. CoreMotives er generelt stærke indenfor finanskunder og har flere store kunder blandt andet i usa indenfor det segment.

Opsummering

En rigtig god Marketing Automation løsning til Microsoft Dynamics CRM. Det styrkes af at de har hele opsætningen med Silverpop bag sig, hvilket betyder de har en stor erfaring fra generelle Marketing udfordringer. Noget du som kunde til CoreMotives helt sikkert får fordel i. De er ikke så kendte på det danske marked, men det skal du ikke lade dig skræmme af.
For a Fact har et godt kendskab til deres løsning og rådgiver og bidrager gerne til at optimere brugen med CoreMotives.

Sammenligning

CoreMotives fra Silverpop og ClickDimensions minder meget om hinanden. Så tag et kig på den løsning hvis du fandt CoreMotives interessant.

Hold dig opdateret om Marketing Automation

Email*

 

Marketing Automation systemer til Microsoft Dynamics CRM
Marketo
ClickDmensions
MarketingPilot - opkøbt af Microsoft
Silverpop - Coremotives
PowerMailChimp
For a Fact ‡ Telefon 2972 6117 ‡ Mail: Flemming@forafact.dk
/** * CLICKDIMENSIONS TRACKING **/
/** * HUBSPOT TRACKING **/