+45 29 72 61 17

Dansk

Vores samarbejdspartnere

Fokus på samarbejde

Mest vigtigt er, at I sikrer jer, at de samarbejdspartnere I benytter har forståelse for, at data skal lande og kunne bruges i jeres Dynamics 365 løsning! Dertil skal de naturligvis have viden og indsigt I, hvordan de kan bruge jeres eksisterende data indenfor det område de hjælper jer med.

For A Fact optræder som jeres Trusted Advicer, og vi er jeres forlængede arm i forhold til at sikre, at de involverede samarbejdspartnere leverer data m.m. der passer med jeres datamodel i Dynamics 365.
Kig på oversigten på vores arbejdsmodel på siden “Vores metode” for at få en fornemmelse af, hvor og hvornår vi med fordel kan trække på vores eget netværk af eksperter indenfor forskellige fokusområder.
Har I selv har nogle faste samarbejdspartnere, som I foretrækker at bruge, så benytter vi os også gerne af dem.

Overskrift

Tekst.

 

NHL Data

cropped-NHL-Data-logo

Brug kunderejsen som afsæt for jeres marketingindsats

Per Lobedanz Witthøfft er stifter af konsulentvirksomheden Journeywise, der arbejder i krydsfeltet mellem data, content, kanaler og MarTech.

Per har løst opgaver for bl.a. Audika, Berlingske Media, Danske Bank, Dribe, Folkekirkens Nødhjælp, LB Forsikring, Magasin, Momondo, Nordania Leasing, Novozymes, Sport24, TDC Erhverv og YouSee.

Læs mere om, hvad Journeywise arbejder med her.