+45 29 72 61 17

Dansk

teknisk marketing support

teknisk marketing service

Marketing automation koblet sammen med jeres CRM kræver en konstant vedligeholdelse af igangsatte kampagner, analyse af data, optimering eller opsætning af nye e-mails, webforms, flows mm.

Marketing afdelingen vil gerne være kreative og salgsafdelingen vil fokusere på salgsklare leads, så hvem supporterer og hjælper med alt det tekniske imellem?

I får adgang til teknisk support og rådgivning i hverdagen af folk, der selv hver dag sidder og arbejder i de samme systemer og derfor hurtigt og effektivt kan hjælpe jer videre eller udføre bestemte typer opgaver for jer.

Her er samlet nogle af de mest gængse områder indenfor teknisk marketing support. Har I brug for andre, måske leadsscore, overgang fra MQL til SQL eller noget helt andet, så ræk ud og tag en snak med os.

Ekspert service

Adgang til marketing eksperter til at løse kritiske forretningsmål. Vi hjælper jer med at få adgang til de rigtige færdigheder til jeres behov med dansk marketing ekspertise indenfor marketing og CRM i Microsoft teknologi.

full service support

Daglig support tilpasset jer indenfor alle de forskellige aspekter af jeres marketing setup sammen med CRM. Få adgang til alt, hvad I skal bruge for at arbejde optimalt med datadrevet marketing.
Tag en snak med os omkring mulighederne, skræddersyet til jeres behov.

Træning og opkvalificering af kompetencer

Sikre medarbejderne har adgang til opdatering af viden, metoder og arbejdsgange samt tekniske færdigheder til at arbejde datadrevet med jeres marketing automation system koblet sammen med CRM.
Et større kendskab til CRM og datamodellen, samt hvordan alle marketing funktioner spiller sammen med CRM, jo større værdi kan medarbejderne få af de marketingkampagner de eksekverer.

Marketing anbefalinger & datavurdering

Det kan være svært at overskue om man egentlig arbejder optimalt eller får det rigtige udbytte ud af sine kampagner, leads eller data?
Få en ekstern gennemgang og vurdering om der er vigtige dataindsigter I overser eller få optimeret kampagner ved at bruge både marketing og CRM-systemet til deres fulde potentiale.

Marketing Dashboards

Performance marketing, ROI eller ROAS, MQL eller SQL – uanset hvad I kalder det eller gerne vil måle på, så har I brug for indsigt i data for at træffe de rigtige beslutninger.
Vi har stor erfaring med at opsætte dashboard med Microsoft Power BI og kan her sammensætte data fra både marketing og salg i CRM samt berige det med anden data, I måske har adgang til.
Vi analyserer også jeres data og kommer med råd og anbefalinger til fremadrettet optimering.

Onboarding workshop

Uanset om I er nye eller garvede indenfor datadrevet marketing, så tror vi på, at en god start er essentiel for hurtigt og effektivt at nå sine mål. Med det rette fokus opnår I hurtigere resultater og værdi af jeres investering. Vi kan hjælpe jer med at komme ordentligt i gang og samtidig hjælpe jer til at udnytte systemets fulde potentiale.

Læs om vores Framework, en skræddersyet løsning til virksomheder, der benytter Microsoft teknologi.

For A Fact Framework

uforpligtende snak - når du er klar

Når jeres virksomhed er klar til at tage en snak om overstående og mulighederne for netop jeres virksomhed, så kontakt os.
Enten er I IN eller OUT (det kan du læse mere om her) og når I er klar, så kom tilbage.

Indtil I bliver klar, kan du gemme denne søgning #ForAFact
og holde dig orienteret om hvordan vi hjælper med at skabe indsigt til at træffe faktabaserede beslutninger i både marketing- og salgsafdelingen.

Ring til os

+45 29 726 117

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Du er meget velkommen til at ringe til os, eller sende en besked via kontaktformularen.

Vi vender tilbage inden for én arbejdsdag.

Jeg accepterer For A Facts persondatapolitik, samt betingelser for behandling af mine personoplysniger.