+45 29 72 61 17

Dansk

Én marketingplatform,
uendelige muligheder

Apsis One

APSIS One er den brugervenlige markedsføringsplatform, der tilbyder vigtige værktøjer til enhver moderne marketingmedarbejder, der ønsker at styre og opbygge gode kundeoplevelser. Med APSIS One får du integrerede løsninger, evnen til at personalisere og en avanceret segmenteringsmotor.

Automatiser din kunderejse og udnyt data for at skabe vækst. Start marketingkampagner gennem automatisering på tværs af alle dine kanaler. Byg dine produktkampagner, og bliv kreativ med vores intuitive builder.

Web
Cross-channel indsigt

Analyser data for at forstå, 
hvad der får dit publikum til at handle.

Cirkeldiagram
Se bruger-trends

Spor kundeengagement på dine kanaler for at forstå og forudsige deres behov og forventninger.

Dataanalyse
Track konverteringer

Forstå, hvordan du optimerer dine resultater ved at overvåge, hvor og hvornår dine kunder konverterer.

Bestil en gratis

Demo

Apsis One funktioner

Lær dine kunder at kende ved at forbinde deres interaktion på tværs af kanaler til unikke kundeprofiler – muliggør en enkelt kundevisning, finjusterede segmenter og samtykkehåndtering.

Få en dybdegående forståelse af, hvordan dit publikum opfører sig på tværs af dine kanaler. Analyser enheder, kanaler, emner og topplaceringer for at se, hvad der får dit publikum til at handle.

Ligesom markedsføring er kedeligt uden data, kan data ikke skabe magiske kundeoplevelser uden de rigtige marketingværktøjer: E-mail, Marketing Automation, Website, SMS, formularer og sider.

Øg din rækkevidde, load dine resultater og bliv endnu mere personlig på endnu flere touch points ved at tilføje udvidelsesværktøjer til APSIS One: Produktanbefalinger, APP, Social & Display, Event, Survey.

Integrer dine systemer og platforme med APSIS One for at forbinde de datapunkter, du har brug for, for at levere en ensartet brand-oplevelse. Uanset kanal eller enhed.

markedsføringsværktøjer, du har brug for til at udvide dit brand

Forms

Brug drag-and-drop-editoren til at bygge flotte forms og fantastiske landingssider. Gør ukendte hjemmesidebesøgende til kendte abonnenter med formularer, der tilmelder sig bestemte e-mail- og SMS-emner.

SMS

Send SMS’er for at udvide og forstærke din indflydelse i en mobil verden i hurtigt tempo. Opret personlige beskeder ved at tilføje dynamiske datafelter, der blandt andet matcher personens navn og by.

Marketing Automation

Opret automatiserede flows til at skræddersy din online marketing efter kundens adfærd og behov. Spar værdifuld tid og synkroniser workflows mellem salg og marketing.

Hjemmeside

Gør din hjemmeside til en kundedata guldgrube. Brug din indsigt til at engagere dine kunder med personligt tilpasset indhold på tværs af dine marketingkanaler.

E-mail

Opret fantastiske e-mails med personlig betydning. Den fleksible drag-and-drop-editor sætter din kreativitet i gang og giver dig muligheden for at udarbejde personlige e-mails.

Ring til os

+45 29 72 61 17

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Du er meget velkommen til at ringe til os, eller sende en besked via kontaktformularen.

Vi vender tilbage inden for én arbejdsdag.

Jeg accepterer For A Facts persondatapolitik, samt betingelser for behandling af mine personoplysniger.