+45 29 72 61 17

Dansk

Support til marketing i dynamics 365

dansk Support til marketing i microsoft crm

Hos For A Fact er vi eksperter i marketingrådgivning til virksomheder, der bruger Microsoft-teknologi. Vi har arbejdet med dette i over 10 år og har skabt langvarige forhold med vores kunder, hvor vi hjælper dem på tre hovedområder.

Vores mål er enkelt: Vi vil sikre, at jeres investering i marketingteknologi giver jer en synlig gevinst. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning og support, så I får det optimale ud af  teknologien og mulighederne.

Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan få din virksomhed til at nå dens marketingmål ved hjælp af Microsoft-teknologi.

Skakbrik_white
Strategisk marketing service

Strategisk sparring med ledelsen sikrer jeres datadrevet roadmap er i tråd med virksomhedens overordnede mål samt hvordan I bedst muligt udnytter værdien i data i forhold til de teknologiske muligheder og ressourcerne i afdelingen på kort og lang sigt.

Headset_white
teknisk marketing service

Adgang til support og rådgivning af folk der dagligt sidder og arbejder i de samme marketingsystemer, som I selv benytter og derfor har en høj viden til hurtig og effektiv support.

Campaign service_white
kampagne marketing service

 Planlægning, udarbejdelse og opsætning af leadgenererings tiltag, opsætning af marketing kampagner, inklusiv e-mails, webforms, automatiske flows til f.eks. onboarding og nurture.

Læs om vores Framework, en skræddersyet løsning til virksomheder, der benytter Microsoft teknologi.

For A Fact Framework

uforpligtende snak - når du er klar

Når jeres virksomhed er klar til at tage en snak om overstående og mulighederne for netop jeres virksomhed, så kontakt os.
Enten er I IN eller OUT (det kan du læse mere om her) og når I er klar, så kom tilbage.

Indtil I bliver klar, kan du gemme denne søgning #ForAFact
og holde dig orienteret om hvordan vi hjælper med at skabe indsigt til at træffe faktabaserede beslutninger i både marketing- og salgsafdelingen.

Ring til os

+45 29 726 117

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Du er meget velkommen til at ringe til os, eller sende en besked via kontaktformularen.

Vi vender tilbage inden for én arbejdsdag.

Jeg accepterer For A Facts persondatapolitik, samt betingelser for behandling af mine personoplysniger.