+45 29 72 61 17

Dansk English

Opsæt kunderejser
og udnyt data på tværs
af salg og marketing

Dynamics 365 Marketing

Åben en helt ny verden af marketing- og kommunikationsmuligheder med jeres kunder og kundeemner.
Datadrevet marketing med utrolig mange muligheder der giver de bedste forudsætninger for at ensarte og tilpasse dialogen 1:1

Med Dynamics 365 Marketing skal I turde at omfavne datadrevet marketing – i udbytte får I til gengæld muligheden for at drive adfærdsdrevet marketing, og som et ekstra niveau er der mulighed for at benytte AI til at forudsige og foreslå bestemte handlinger.

Elpære
Real time marketing

Igangsæt handlinger på tværs af alle afdelinger og optimer med AI assistance i Real Time. 

Horn
Outbound marketing

Planlæg, eksekver og analyser jeres marketingkampagner, og giv salgsafdelingen nye indsigter. 

Kalender
events

Afhold live events eller webinarer, og før deltagere videre i automatiske opfølgnings-flows. 

Data først

Det vi er absolut mest vilde med i Dynamics 365 Marketing er adgangen til data, og hvordan I får mulighed for at bruge data aktivt i jeres kommunikation. Uanset om data skabes i salgs-, marketing- eller serviceafdelingen vil I være i stand til enten at bruge data aktivt i kommunikationen eller agere på den indsigt i får fra at analysere data. 

Dertil får I helt nye muligheder for at benytte indsigt fra data på tværs af andre Dynamics 365 produkter som eks. Dynamics 365 Sales og Microsoft Customer Data Platform (CDP – også kaldet Customer Insights.) 

Microsofts tilgang er: Data Først – i flere af deres systemer er der indbygget modeller, der er med til at skabe forudsigelser på baggrund af jeres data. Den indsigt gør, at jeres virksomhed kan være proaktiv i stedet for reaktiv, og giver jer mulighed for at tage de rigtige beslutninger.

I skal have styr på data! Det er ganske enkelt et krav, at I har godt styr på jeres data, hvis I vil bruge Dynamics 365 Marketing. Både i forhold til licensstrukturen, men også i forhold til at sikre, at I får succes med systemet og får det fulde potentiale ud af den investering det er.

Bestil en gratis

Demo

Oplev mulighederne i Dynamics 365 Marketing

Få en gennemgang af de funktioner I er mest interesseret i at benytte.
Samtidig tager vi en generel snak om, hvordan systemet virker og sætter det i kontekst til, hvordan det vil kunne hjælpe jeres virksomhed.

En demogennemgang varer 30 minutter, og koster ingenting.

Læs meget mere om Dynamics 365 Marketing her. 

Før I starter

I skal være forberedt på, at der er flere funktioner der skal tages stilling til, inden I begynder at bruge Dynamics 365 Marketing.

For A Fact gør meget ud af at få virksomhederne til først at have fokus på deres datadrevet marketingstrategi, inden de vælger systemet. Med Dynamics 365 Marketing er det endnu mere vigtigt!

Der er ganske enkelt flere elementer, der skal opsættes og tages stilling til, inden I begynder at få den rigtige værdi ud af jeres arbejde.

F.eks. kan I vælge, hvilke entiteter fra Dynamics 365 Sales I vil benytte i Dynamics 365 Marketing til at danne segmenter m.m. på baggrund af. Men her skal I tænke jer om! Det kan nemlig ikke slås fra igen. Har I først en gang valgt en entitet til at synkronisere data, kan disse ikke senere vælges fra. Entiteter er f.eks. Contact Records, og I kan bruge det data I har på jeres kontaktpersoner til at lave målgrupper.

Sørg for at få den rigtige rådgivning inden I starter, det kan spare jer for en del udfordringer senere hen.

Download med fordel vores beslutningsdokument her

Som rådgiver er det vores opgave at hjælpe jer til at få succes med jeres marketingløsning og realisere potentialet i jeres investering. Beslutningsdokumentet indeholder en plan for, hvordan I skal lykkes med det.

Ring til os

+45 29 72 61 17

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Du er meget velkommen til at ringe til os, eller sende en besked via kontaktformularen.

Vi vender tilbage inden for én arbejdsdag.

Jeg accepterer For A Facts persondatapolitik, samt betingelser for behandling af mine personoplysniger.