+45 29 72 61 17

Dansk English

Vi hjælper virksomheder
med at skabe værdifuld data
i Microsoft Dynamics 365

Hvordan startede For A Fact?

Tilbage i 2009 arbejdede Flemming Bækdal som Sales Manager DK i et Skandinavisk firma, der havde salgsrettighederne til ExactTarget. Det var det første marketingsystem med en succesfuld integration til Microsoft CRM – dengang version 4.0.

Firmaet arbejdede dog mest med at sælge licenser og ikke med selve rådgivningen om, hvordan virksomhederne fik succes med marketing automation.

I starten af 2013 startede Flemming Bækdal For A Fact.
Med et fokus på at hjælpe virksomheder med at skabe mere forretning gennem rådgivning omkring datadrevet marketing, marketingløsninger, og hvordan virksomheder kan løfte værdien af deres Microsoft Dynamics 365 investering på tværs af salg og marketing.

Med mere end 10 års dedikeret fokus på marketing sammen med Dynamics 365 er Flemming Bækdal i dag den førende ekspert i Danmark, og firmaet har i dag både store danske virksomheder, danske internationale virksomheder samt nogle udenlandske virksomheder på kundelisten.

Uafhængig – din sikkerhed

For A Fact er systemuafhængig og Microsoft Dynamics 365 partner uafhængig.

For at sikre jeres virksomhed den rigtige rådgivning, har For A Fact valgt at være systemuafhængig.
Det betyder, at vi ikke fremhæver det ene system frem for det andet. Det rigtige system skal altid vælges ud fra jeres udgangspunkt og fremadrettede strategi og mål med at arbejde med datadrevet marketing.

På samme måde er vi uafhængige af Microsoft Dynamics 365 partnere. For A Fact varetager ikke traditionel CRM-konsulent bistand og rådgiver heller ikke om opgraderinger eller udvikler på jeres eksisterende CRM-løsning. Derfor kan vi samarbejde frit med alle de partnere, der har et samarbejde med Microsoft Dynamics 365. Det er en sikkerhed for jer – dels at have en partner som For A Fact til at være vagthund overfor jeres CRM-partner, så jeres Marketing Automation løsning er den rigtige og fungerer optimalt. Ligeledes er det en fordel, hvis virksomheden en dag vælger at skifte CRM-partner – at For A Fact har et gennemgående kendskab til en central del af jeres kommunikationsplatform og kan sikre, at værdifuld viden viderebringes og bibeholdes.