+45 29 72 61 17

Dansk English

For A Fact Framework
forbinder teknologi,
forretning og mennesker

Hvad er vi?

For A Fact er et digitalt bureau med fokus på ledelsesrådgivning til salgs- og marketingafdelingen. Vi hjælper virksomheder med rådgivning og eksekvering til at udnytte værdien i data i de Microsoft værktøjer I allerede bruger, for at skabe indsigt til at træffe faktabaserede beslutninger i både marketing- og salgsafdelingen. Vi kommer ud af Microsofts partnernetværk, og har siden 2013 skabt et digitalt bureau, der har 100% fokus på virksomheder, der bruger Microsoft teknologi i salg og marketing. 

Vores kunder er en blanding af danske virksomheder til store, danske, internationale virksomheder og et mix af både B2B og B2C.

Rød tråd
Vi sikrer, der er
en rød tråd

Vi skaber sammenhæng mellem den digitale strategi, implementering og eksekvering af denne.

Computer
Forbinder teknologi, forretning og mennesker

Ledelsesrådgivning i salg og marketing omkring digital understøttelse og arbejder i de microsoft systemer i allerede bruger.

Forbunde prikker
Digitalt bureau + Microsoft partner

Vi arbejder både som digitalt bureau og Microsoft partner – to samarbejdspartnere som ofte er adskilt.

Hvad vi gør

Vi arbejder i laget fra ledelsesrådgivning i salg og marketing til implementering, drift og eksekvering.

Ledelsen får hjælp med at drive digitaliseringsstrategien, og vi fungerer som bindeled mellem forretningen og digitaliseringen.

Vi rådgiver ledelsen i salg og marketing omkring digital understøttelse og arbejder i Microsoft systemer, I allerede bruger og hjælper jer med at blive mere digitale og vækste jeres forretning. 

Hvad enten I er en mindre virksomhed, der skal vælge jeres første CRM-system eller en større virksomhed, der allerede bruger Dynamics 365, så har vi indsigt i de digitale muligheder og ved, hvordan I kan bruge dem i jeres dagligdag. 

Vi hjælper med den digitale strategi for salg og marketing, der efterfølgende forankres i jeres underliggende interne processer og sikrer, de er strømlinede og effektive. Herfra implementerer vi strategien, så den understøtter leadgenerering, marketingautomation og salgsoptimering m.m. både i form af rådgivning eller udfører bestemte opgaver for jer.

Vi understøtter virksomhedens vækst ved at rådgive om, hvordan digitaliseringen af jeres IT-systemer følger med, når virksomheden vokser i antal medarbejdere, kunder og omsætning. 

Ofte har vores kunder en Microsoft Office 365 licens, men de udnytter ikke den fulde værdi. Eller et bureau fik dem på et CRM-system, der ikke er optimalt i forhold til dataudnyttelse på tværs i virksomheden.

For A Fact sikrer, der er en rød tråd fra den digitale strategi til implementering, og hvordan denne eksekveres i de daglige arbejdsopgaver.

Hvordan gør vi det?

Vi forener to typer af samarbejdspartnere, som ofte er adskilt. Microsoft partneren, som er en teknologisk rådgiver og et bureau, som er gode indenfor bestemte genrer som f.eks. marketing automation, leadgenerering, grafisk bureau, paid media osv. 

Microsoft partneren kan rådgive om Microsofts salgs- eller marketingsystemer ud fra et teknisk udgangspunkt omkring data, men arbejder ikke med paid annoncer eller leadgenerering og anskaffelse af nye kunder. 

Omvendt har de fleste bureauer ofte ikke teknologisk viden om Microsoft systemerne og har ikke kendskab til, hvordan data både skal skabe indsigt i systemerne, og hvordan data efterfølgende skal bruges i både salg og marketing.

Med den rette rådgivning får virksomheden indsigt i, hvilke CRM-muligheder, der bedst virker sammen med deres Microsoft Office 365 licens, og hvordan de kan arbejde med data og indsigter på tværs af organisationen. Herefter hjælper vi med at implementere og eksekvere.

En typisk Microsoft partner ved rigtig meget om Dynamics 365, men ikke nødvendigvis, hvordan I skal bruge dem sammen med jeres marketingaktiviteter, der sker udenfor disse systemer.

Omvendt ved et bureau ofte ingenting om Dynamics 365, og anskaffelsen af nye leads er ikke tilpasset virksomhedens eksisterende IT-systemer.

For A Fact forener salg og marketing i et samarbejde i de Microsoft systemer, I allerede bruger.

Hvem er du?

Microsoft Dynamics 365

Vores større kunder har allerede Dynamics 365 (CRM-system fra Microsoft) i salgsafdelingen, og vil gerne udnytte data og mulighederne i marketingafdelingen. Dem rådgiver vi først om, hvilke marketingautomation systemer, der passer til deres organisation og behov. Efterfølgende hjælper vi flere af dem med at udføre forskellige marketingopgaver.

Vi får en del virksomheder som kunder, der allerede har valgt et marketingautomation system til deres Dynamics 365, ofte Dynamics 365 Marketing eller ClickDimensions. Fælles for de virksomheder er, at de har valgt marketingautomation systemet igennem deres Microsoft partner, men denne ikke kan hjælpe dem med at arbejde i systemet. Som vist på modellen ovenover. 

For A Fact er landets største ClickDimensions partner, og hjælper også med Dynamics 365 Marketing.

Vi yder både support og eksekverer digitale marketingkampagner i Dynamics 365 og marketingautomation for nogle af vores store internationale kunder.

Microsoft Office 365

De mindre kunder er dem der pt. kun har en Microsoft Office 365 licens. Enten er de klar til deres første CRM-system og vil vide, hvilket der bedst egner sig i forhold til deres behov. 

Eller også vil de blot gerne have hjælp med marketingautomation og salgsoptimering, og vil gerne vide, hvordan de kan udnytte de muligheder, der findes i Microsoft Office 365, men som de endnu ikke bruger.

Det at få nye leads sker formodentlig hele tiden i jeres virksomhed, men især to ting gør sig gældende. Er de leads In eller Out (læs her, hvad det betyder), og hvor nemt er det at arbejde videre med dem i jeres IT-systemer, således både salg og marketing har en fælles indsigt i status, data og muligheder? 

Afklaring

Er du eller jeres virksomhed indenfor én af de nævnte eksempler, så kan vi sikkert også hjælpe jer. Ellers kan vi måske kort rådgive jer om, hvad I bør gøre.

Book 1 times gratis sparring her, så kan vi tage en snak om mulighederne, og om vi er et match?

Bonus

Digitalt tilskud

Vidste du, at virksomheder kan få økonomisk tilskud til at implementere CRM, marketingautomation, salgsoptimering m.m.? Både tilskud til rådgivning (behovsafklaring og valg af CRM-system) og implementering.

Vi kan hjælpe med begge dele, samt hvordan midlerne søges.

Bonusinformation

Digitalt tilskud

Vidste du, at virksomheder kan få økonomisk tilskud til at implementere CRM, marketingautomation, salgsoptimering m.m.? Både tilskud til rådgivning (behovsafklaring og valg af CRM-system) og implementering.

Vi kan hjælpe med begge dele, samt hvordan midlerne søges.