+45 29 72 61 17

Dansk English

ClickDimensions
er 100% Embedded
I DYNAMICS 365

Fakta om ClickDimensions

ClickDimensions er en marketing automationsløsning til Microsoft Dynamics CRM. ClickDimensions har en række funktioner, der understøtter virksomhedens processer i både Salg og Marketing: e-mailmarketing, web-tracking (adfærdslogning), lead scoring, SMS, nurture flows, social indsigt, opsamling af data direkte i CRM, spørgeskemaer, kampagne- og eventhåndtering. 

ClickDimensions giver virksomheder muligheden for at være på forkant med kundeemner, der er interesseret i deres produkter, og kvantificerer deres niveau af interesse for at træffe de nødvendige foranstaltninger. Virksomheden får mulighed for at opsætte arbejdsprocesser, der sikrer en ensartet, relevant og personlig kommunikation til den enkelte kunde. 

Tandhjul
100% embedded

ClickDimensions er det eneste marketing automation system, der er fuldt indlejret i selve Dynamics 365.

Værktøj
alt i et værktøj

ClickDimensions indeholder alle de funktioner og elementer du vil forvente at finde i et marketing automation system.

Datakvalitet
certificerede partnere

For at sikre størst mulig tilfredshed hos deres kunder, har ClickDimensions valgt at deres partnere skal være certificeret.

100% Embedded

ClickDimensions er det eneste marketing automation system der er fuldt indlejret i selve Dynamics 365.

Det betyder kort at du kun kan benytte ClickDimensions hvis jeres virksomhed samtidig bruger Microsoft Dynamics 365. (Andre systemer kan du også benytte uden at have adgang til Dynamics 365).

Der er en række fordele og ulemper forbundet med det, og det er én af de ting vi hos For A Fact ved rigtig meget om, og som vi gør meget ud af at tale med vores kunder om.

Heldigvis er der langt flere fordele end ulemper, men I skal kende til dem, da det vil påvirke, hvordan I generelt arbejder med datadrevet marketing via ClickDimensions.

ClickDimensions har været igennem en forvandling i løbet af de seneste par år. Microsofts tiltag med at udvikle deres eget marketingsystem har resulteret i, at ClickDimensions har været igennem en forvandlingsproces. Det har samtidig gjort, at de er blevet endnu skarpere på, at systemet performer bedre, har flere funktioner, og at de generelt sørger for at udvikle systemet til at være en af de bedste marketing automation platforme, der er integreret med Microsoft Dynamics 365.

Bestil en gratis

Demo

ClickDimensions funktioner

ClickDimensions indeholder alle de funktioner og elementer, du vil forvente at et marketing automation system. Derudover har de et ret avanceret survey værktøj, event håndtering og kampagnestyring.

I kan også lave Social marketing igennem ClickDimensions via Oktopost, og til dataanalyse har de Intelligent Dashboards powered by Sweetspot.

Alt i alt en fuld palette af muligheder, der dækker langt de flestes behov for at drive datadrevet marketing sammen med Dynamics 365.

Hvis I vil vide mere i dybden om de enkelte funktioner i ClickDimensions så har vi samlet det på www.ClickDimensions.dk. Det er en side vi hos For A Fact varetager og vedligeholder grundet vores tætte samarbejde med ClickDimensions.

Stil krav til jeres ClickDimensions-partner

For at sikre størst mulig tilfredshed hos deres kunder har ClickDimensions valgt, at deres partnere skal være certificeret.

En partner bestemmer selv, hvorvidt de vil være certificeret i de enkelte områder – men ClickDimensions kan ende med selv at varetage enkelte funktioner overfor kunden eller henvise jer som direkte kunde hos dem, til en anden partner, der er certificeret indenfor det område, hvor I har brug for support/rådgivning.

Stil krav til jeres partner, og bed dem dokumentere deres viden om ClickDimensions.

De fire ClickDimensions certificeringer:

Sales

Først kan en ClickDimensions partner være certificeret i at måtte sælge deres licenser. Det betyder at partneren er i stand til at yde en ordentlig salgsservice, kan fortælle om ClickDimensions funktionerne og er i stand til at give en demo i systemet.

De fleste klassiske danske Microsoft partnere er på dette niveau.

Product Consulting

Efter I er kommet i gang med at bruge ClickDimensions og I efterhånden får mere erfaring med at bruge systemet, så vil I sikkert gerne benytte endnu flere funktioner i systemet?

Det er det Product Consulting sikrer. Er jeres partner certificeret på dette niveau, så har de bevidst at de har forståelse for de forskellige ClickDimensions funktioner og hvordan de opsættes i systemet.

Onboarding​

Hvis ikke ClickDimensions partneren er certificeret på dette niveau – så får de ikke lov at stå for opsætning og onboarding hos kunden.

ClickDimensions har et fast Onboarding program som deres kunder kommer igennem. Det består af et “succes program” og er med til at sikre at I som kunde bliver ordentlig introduceret til systemet, får den rigtige træning og uddannelse, får udsendt de første e-mails via ClickDimensions og opsat de første automatiske flows.

Er jeres partner certificeret har de lov til at tilpasse og udarbejde deres egen onboarding proces – så længe de sikrer at I som kunde kommer igennem de samme elementer og områder.

Support

Sidste område er at kunne supportere jer.

Har jeres partner den certificering har de bevist overfor ClickDimensions at de er i stand til at løse de fleste almindelige problemer og fejl som kunden oplever.

Her skal I som kunde dog huske på at jeres licens giver adgang til direkte og gratis support hos ClickDimensions.

Så benyt eventuelt ClickDimensions som 1st. level support hvis det er muligt. Hos For A Fact anbefaler vi altid vores direkte kunder at sætte For A Fact cc på de supportopgaver kunden opretter hos ClickDimensions. På den måde kan vi følge med hvis der er udfordringer, der skal løses hurtigt.

Dog kan tidsforskellen til tider være en udfordring – hvorfor det kan være optimalt med en dansk partner der kan afhjælpe og supportere. Så det er ikke uvæsentligt om jeres partner er certificeret indenfor dette område!

Ring til os

+45 29 72 61 17

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Du er meget velkommen til at ringe til os, eller sende en besked via kontaktformularen.

Vi vender tilbage inden for én arbejdsdag.

Jeg accepterer For A Facts persondatapolitik, samt betingelser for behandling af mine personoplysniger.