+45 29 72 61 17

Dansk

For A fact framework forbinder teknologi, forretning og mennesker

for a fact framework

For A Fact salg og marketing Framework maksimerer de værktøjer I allerede bruger.

Vores Framework introducerer jer til digitale salgs- og marketingstrategier samt teknisk ekspertise til at udnytte data og skabe indsigt i disse systemer for at drive og optimere marketing- og salgsindsatsen.

For A Fact Framework er en skræddersyet løsning til virksomheder, der benytter Microsoft teknologi.

For A Fact Framework er udviklet og tilpasset på baggrund af erfaringer med vores kunder igennem +10 år – det gælder både B2B og B2C cases fra forskellige industrier og brancher samt mellemstore til store danske internationale virksomheder.

Se mere under vores referencer.

Daglig drift

For A Fact Framework dækker 360 grader omkring jeres håndtering af leadgenerering, eksekvering af marketingkampagner og dataindsigt i resultater til udvælgelse af salgsklare leads til salgsafdelingen.

Strategisk service
  • Ledelsesrådgivning
  • Strategi og roadmap sparring
  • Ekspert service
teknisk marketing service
  • Adgang til support og rådgivning af folk der dagligt sidder og arbejder i de samme marketingsystemer, som I selv benytter og derfor har en høj viden til hurtig og effektiv support.
kampagne marketing service
  • Planlægning, udarbejdelse og opsætning af leadgenererings tiltag, opsætning af marketing kampagner, inklusiv e-mails, webforms, automatiske flows til f.eks. onboarding og nurture.
Blyant

Planlægning

Macro & Micro kunderejser

Salg & Marketing tilpasning

Værktøj

Eksekvering

Byg og juster kampagner

Data og teknisk opsætning

Dataanalyse

Analyse

Aktionspunkter

Handlingsbar indsigt

For A Fact Framework indeholder alt fra planlægning til eksekvering og analyse, så salgsafdelingen bruger tiden optimalt, på de rigtige salgsmuligheder.

Brug vores eksperter og få adgang til de rigtige færdigheder i forhold til jeres behov. Med vores hjælp får I udvidet jeres team og sikrer I opretholder hastigheden i jeres eksekvering.

Læs mere om de enkelte services her og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan For A Fact kan rådgive og supportere jeres virksomhed.

For ledelsen

Vi rådgiver og sparrer med salgs- og marketingdirektøren omkring jeres datadrevet strategi og er med til at sikre den bliver omsat til værdiskabende resultater.

Sammen etablerer vi et grundlag for langsigtet succes med strategisk planlægning og en køreplan, der er tilpasset hvert trin i jeres rejse på at blive datadrevet i salgs- og marketingafdelingen.

Citat fra en af vores kunder:

”Desuden mangler vi at få klart defineret hvad vores mål med anvendelsen er.”

Rådgivning1

Strategi

En sammenhængende datadrevet strategi, fokus på virksomhedens aktuelle og fremtidige forretningsmæssige behov og mål, som integrerer salgs- og marketingaktiviteter for at udnytte teknologiens fulde potentiale.

Return on Investment (ROI) Hvornår er det en succes?

Technology dark

Teknologi

Teknologisk IT-platform hvor skalerbarhed og fleksibilitet understøtter virksomhedens vækst samt passer ind i nuværende og fremadrettet IT setup:
TCO – vedligeholdelse, support, opgraderinger og eventuelle fremtidige udvidelser eller tilpasninger.

business processes dark

forretning

Forretningsprocesser og arbejdsgange automatiseres, hvor teknologien giver mulighed for det og samarbejde og koordinering skal sikre data bruges effektivt på tværs af afdelingerne.
Dataindsamling understøtter forretningsstrategi og datastrategi.

People line dark

mennesker

Ressourceanalyse, datafærdigheder, teknologiske færdigheder, datadreven kultur, kompetenceudvikling. Kompetencer i fremadrettet IT setup for at udnytte nuværende ressourcer optimalt.
Nye roller og ansvarsområder i forhold til datadrevet strategi og udnyttelse af de teknologiske muligheder.

For at være datadrevet i salg og marketing skal I have fokus på alle 4 overstående elementer for at opnå værdi.

Digital transformationsstrategi handler ikke kun om at få nye it-systemer. Det handler i lige så høj grad om at være i stand til at udnytte de teknologiske muligheder, både i nuværende og nye IT set-up, samt at medarbejderne er uddannet i hvordan man bruger mulighederne for at arbejde mest effektivt og datadrevet, således de daglige forretnings- og arbejdsprocesser understøttes teknologisk.

I ved, hvad I vil have – vores erfaring og rådgivning sikrer, at I får det rigtigt.

Vi vejleder således, vi altid sikrer at data er tilgængelig og at systemet, processerne og de interne ressourcer kan gøre de ting, I ønsker at opnå for at opnå operationel og økonomisk succes.

Viljen til at komme i mål er stor, men evnen til at styre derhen er lille.