+45 29 72 61 17

Dansk English

Få et samlet overblik
over jeres kampagner

Paid media kampagner gjort simpelt

Paid media kampagner indebærer ofte, at man skal arbejde på tværs af flere platforme for at kunne nå ud til sin målgruppe. Det betyder også, at man ikke har et samlet overblik over, hvordan forskellige kampagner performer.

Vi har hos For A Fact indgået et samarbejde med Tivedo, som en er platform, der netop gør det mere overskueligt og simpelt at arbejde med paid media kampagner. Tivedo tilbyder prædefinerede målgrupper og et samlet overblik over kampagner. Vi tilbyder opsætning, løbende eksekvering af nye kampagner i værktøjet samt design og udvikling af HTML5-bannere.

Kasse
Hav alting samlet

Hav alle paid media kampagner liggende et enkelt sted og få et samlet overblik.

Målgruppe
Prædefinerede målgrupper

Prædefinerede målgrupper gør det nemt og overskueligt at målrette sine kampagner.

Web
Udvalgte mediekanaler

Få adgang til flere forskellige mediekanaler – alt sammen fra et enkelt sted.

PRÆDEFINEREDE MÅLGRUPPER
0 +

MÅLGRUPPER

Målgrupperne baseres på direkte interviews og databerigelse ud fra analyse og adfærd samt fra hårde data, tal og statistik fra officielle registre. Dette sikrer det bedst mulige udgangspunkt for at nå meget specifikke målgrupper. 

Der er adgang til mere end 250 prædefinerede målgrupper, som er med til at gøre det overskueligt for jer at udvælge hvem, der skal se jeres forskellige kampagner.

Mediekanaler

Danske mediesites

Få vist dine kampagner på tværs af Danmarks største medier. Dine budskaber bliver vist til alle i din valgte målgruppe, uanset om de læser nyheder, tjekker rejseplaner, fodboldresultater eller noget helt andet. 

Blandt medierne er bl.a. Nordjyske Medier, B.T., TV2 og Berlingske, Jyllandsposten og Den Blå Avis.

Google Dynamic Ads

Nå din målgruppe med hjælp fra Googles egne algoritmer. Alt du skal gøre er at vælge dine relevante sider og skrive to korte tekster. Systemet definerer selv søgeord og relevante overskrifter, som bliver vist i Google-søgninger.

Facebook, Messenger, Instagram

Facebook er uden tvivl det største sociale medie i Danmark med 75% af den danske befolkning koblet op på mediet. Som en del af Facebook netværket, følger også Messenger samt Instagram, som har over 1,9 millioner brugere i Danmark. 

Alle målgruppevalg er tilpasset ud fra mere end 150 Facebook-målgrupper.

LinkedIn

Arbejder du med business to business segmenter, er LinkedIn med sine ca. 2 millioner danske brugere, en relevant kilde for dine budskaber. Du vælger blot de mest relevante LinkedIn-målgrupper, når du opretter din kampagne.

Vær dog opmærksom på, at dine kampagner vil blive vist med Tivedo som afsender.

Få et smugkig i systemet

Så simpelt er det ...

Værktøjet er simpelt at arbejde med, og kræver ingen særlige, tekniske evner. Man kan vælge at designe sine bannere inde i selve værktøjet, hvor der er mulighed for at tilpasse bl.a. knap-tekst, farver og hvilke billeder, der bliver brugt.

Vil man gerne selv have 100% kontrol over designet af sit banner, skal dette designes og bygges udenfor Tivedo. Enten kan I selv bygge banneret, ellers har vi også mulighed for at hjælpe jer – efterfølgende er det blot at uploade det færdige banner til Tivedo, hvorefter man stadig har adgang til et enkelt og overskueligt overblik over alle kampagner.

Eksempler på html5 banner

Ring til os

+45 29 72 61 17

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Du er meget velkommen til at ringe til os, eller sende en besked via kontaktformularen.

Vi vender tilbage inden for én arbejdsdag.

Jeg accepterer For A Facts persondatapolitik, samt betingelser for behandling af mine personoplysniger.