+45 29 72 61 17

Dansk English

værktøjer vi anbefaler

Værktøjer vi anbefaler

Leadsbridge

Når vi arbejder med data og marketing i Dynamics 365, er der ofte brug for at koble data på fra sociale medier eller andre datakilder. Det er netop det, LeadsBridge gør. Den er bindeled mellem f.eks. Facebook forms og Dynamics 365.

Den forbinder data fra LinkedIn, Facebook, Google og ca. 380 andre integrationer. Utrolig nem opsætning.

Vi benytter LeadsBridge på flere af vores kunder, og det virker rigtig godt.

Læs mere om LeadsBridge her

Power platform

Power Platformen fra Microsoft er i stor udvikling. Det er her rigtig mange af Microsofts nyeste funktioner m.m. bliver tilgængelige, og der udvikles i med stor hastighed.

Power Platform dækker over flere forskellige værktøjer, og I bør kende til dem alle, da de med stor fordel kan bruges i jeres arbejde med data og marketing.

Læs mere om Power Platform fra Microsoft her

Power Apps

Selve Dynamics 365 er en Power App. Om du arbejder med Dynamics 365 Sales eller måske Dynamics 365 Marketing, så er det en Power App, der er skræddersyet til netop de funktioner m.m., den skal kunne.

Med Microsoft Power Apps kan I selv lave små skræddersyet App løsninger, så den enkelte medarbejder eller afdeling får noget der præcist er tilpasset deres måde at arbejde på, mens en anden afdeling har noget helt andet. Det samtidig med at I alle arbejder med den samme data, som blot ligger i et underliggende niveau.

Low code/No code er måske et begreb du har hørt? 

Det dækker over, at Power Apps som udgangspunkt ikke kræver kode for at kunne lave. Du kan selv sammensætte din App i Drag and Drop elementer. Vores erfaring siger dog, at med en smule kode kan der oftest tilføjes nogle rigtig spændende avancerede funktioner.

Bruger vi Power Apps i Marketing? Ja, i høj grad – og I skal bestemt få afdækket mulighederne hos jeres virksomhed.

Power BI

Power BI fra Microsoft har efterhånden været her længe, og det er et værktøj til at visualisere data. Der er en standard integration til Dynamics 365, så det er utrolig enkelt at tilgå jeres marketingdata og via Power BI skabe en indsigt, I kan tage handling på.

I kan opsætte rapporter eller dashboards og få vist præcist de KPI’er eller andet der er vigtige for jer. Vi har med stor succes specialudviklet nogle standard dashboards i Power BI. Dem kan du se eksempler på her.

Power pages

Med Power Pages kan I lave nye websider og landingpages. Microsoft siger selv, at med Power pages kan I bygge hele jeres website. Der er dog et par andre forbehold I skal tage jer, før I skifter jeres eksisterende CMS ud med Power Pages. Men til Landingpages m.m. er det dog meget enkelt at gøre brug af.

Power automate

Automatiser alle de arbejdsfunktioner I kan. Det er det Power Automate kan hjælpe jer med.

Der er også Power Automate Desktop. Her kan den enkelte medarbejder selv tage daglige rutineopgaver og gøre dem automatiske. Ret simpelt kan du optage de forskellige ting du gør, åbne en mappe og et dokument på din computer, gemme den som pdf m.m. Alle forskellige steps ”optager” Power Automate Desktop, og når du er færdig, omdanner den optagelsen til en automatisk funktion (den kan tilpasses efterfølgende, hvis der er nogle ting du vil have tilføjet eller ændret).

Power Automate bruger vi i rigtig mange forskellige funktioner med data og marketing. Den kan bruges som bindeled, når der sker ændringer eller bestemte handlinger i databasen, så kan vi trigge andre adfærdsbestemte handlinger i jeres marketingsystem.

Tivedo

Benytter I Paid Media kampagner?

Tivedo tager Paid Media til et helt nyt niveau og med et brugervenligt interface kan I selv, enkelt og nemt, sidde og planlægge og eksekvere jeres kampagner på alle de steder I normalt benytter jer af.

Hvis I pt. bruger et bureau til at varetage eksekvering af jeres kampagner, bør I tage en snak med os om, hvordan I kan bruge Tivedo og få data direkte ned i Dynamics 365. Data skal let være tilgængelig der hvor I skal bruge den, og så I kan tage nye salgsemner videre med marketing automation direkte fra Dynamics 365. 

Læs mere om Tivedo her

Leadfeeder

Få indsigt I, hvilke virksomheder der besøger jeres website.

Er I en B2B virksomhed er langt de fleste besøg fra anonyme personer og virksomheder.

Med Leadfeeder får I indsigt i, hvilken virksomhed den besøgende kom fra. Den viden kan have stor værdi i jeres salgsafdeling, og koblet sammen med jeres marketingaktiviteter er der nogle spændende muligheder I bør kigge på.

Vi har selv benyttet os af Leadfeeder i flere år, og får data gemt direkte i Dynamics 365.

Læs mere om Leadfeeder her

Customer insights (CDP)

I kender måske til CDP? Customer Data Platform. Customer Insigts er Microsofts CDP.

I arbejder sikkert med data profiler fra flere forskellige datakilder? I har data i Dynamics 365, i jeres ERP og måske andre forskellige sociale platforme, Apps m.m.

Med Customer Insigths forbinder I alle disse datakilder og kan på den måde skabe en indsigt i jeres data som kan bruges med jeres marketingsystem i Dynamics 365.

Læs mere om Customer Insights fra Microsoft her

Customer experience platform

Microsoft har efterhånden en bred vifte af muligheder omkring løsninger til kundeoplevelser og dialog med kunderne. Deres Customer Experience Platform dækker over en samling af flere forskellige værktøjer i den kategori. Flere af dem benytter I sikkert allerede? Dynamics 365 er én af dem men også Dynamics 365 Commerce, Dynamics 365 Customer service, Sales og Marketing er med.

Kort fortalt handler det om data, det at have adgang til data, skabe indsigt i data og omsætte den viden til konkret handling der ofte oversat er hvordan I kan kommunikere, i Real tid, med jeres kommende og eksisterende kunder.

Det er ganske enkelt præcist det vi laver i For A Fact. Hjælper jeres med jeres data så I får mest muligt ud af jeres muligheder med de Microsoft produkter I benytter i jeres virksomhed.

Læs mere om Customer Experience Platform her

Oktopost

Hvor aktive er I på Sociale Medier som Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram?

Vidste I, at den data og kommunikation kan flettes sammen med Dynamics 365?
Oktopost er det værktøj vi anbefaler, når I skal arbejde mere strategisk med social medier, og som vi selv benytter hos For A Fact.

Der er utrolig mange spændende muligheder, ikke kun for marketingafdelingen, men i flere afdelinger. Brug den sociale kommunikation og før data og indsigt til Dynamics 365, og omsæt den til handlingsmuligheder bredt i hele organisationen.

Læs mere om Oktopost her